Forum
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
If you are looking for support for any nZambi Ex extensions, please try to provide as much information as you can. For example, at the very least include your Joomla! version and the version of Kunena you are extending . In most cases posting a link to your site would also be helpful.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: [solved] Kunena - goes to the wrong end

Re: Kunena - goes to the wrong end 2 years 2 weeks ago #381

  • xpatman
  • xpatman's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • James
  • Posts: 6
  • Thank you received: 1
  • Karma: 2
Hi
Thanks for this info

I was not looking in the right place.

When I changed the colour and font of the title then I could see that the TITLE.linked to the start and TOPIC linked to the start.

I have changed that MOD_ZKUENALATEST_TOPIC to read 'Start of topic' which is better, but to help others how could I add the arrows in red like in my attachment which would make it clearer as most want the latest posting.

Attachment pointer.gif not found




I will switch off the Kunena one and run yours on both pages as it is MUCH nicer to use and looks great


Cheers

James
Last Edit: 2 years 2 weeks ago by xpatman.
The administrator has disabled public write access.

Re: Kunena - goes to the wrong end 2 years 1 week ago #391

  • xpatman
  • xpatman's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • James
  • Posts: 6
  • Thank you received: 1
  • Karma: 2
Hi
the module is working just fine now

I made a few changes to the CSS which made it a little easier to use

Keep up the great work

James
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Aaron
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aaron
Time to create page: 0.238 seconds